Tractaments dentals

Us oferim un ampli ventall de tractaments dentals:

Tractaments dentals

Implants I Cirurgia Maxil·lofacial

Implants

És el procediment de substituir l’arrel que falta i col·locar una dent artificial al seu lloc. Els implants tenen forma roscada, són de titani pur i estan fabricats amb materials bio-compatibles que no produeixen reacció al rebuig i que permetin la seva unió amb l’os.

Cirurgia maxil·lofacial

és un tipus de cirurgia que s’aplica quan hi ha problemes amb els queixals del seny o qualsevol altra patologia bucal important. Per exemple, en els casos de fractures de mandíbula, correcció de mal posicionament de la mandíbula que amb ortodòncia no es pot corregir (Cirurgia Ortognatica).

Pròtesi sobre implants

hi ha tres tipus diferents: fixa, híbrida i amovible. La pròtesi fixa està feta de metall-ceràmica. La pròtesi hibrida és una pròtesi fixa de metall-resina. I la pròtesi  amovible està feta totalment de resina i està subjecta als implants mitjançant uns ancoratges.

Regeneració òssia

s’aplica en casos de destrucció de l’os.

Tractaments

Ortodòncia

És l’especialitat d’odontologia que s’encarrega de la correcció de les dents i ossos posicionats incorrectament. Les dents en mala posició i les mal col·locades són difícils de mantenir netes, corren risc de pèrdua precoç degut a càries i malalties periodontals. També ocasionen una tensió extra sobre els músculs de la masticació, que poden derivar en mals de cap, migranya, síndrome ATM i altres dolors. Amb aquest tractament es proporciona una boca sana, un somriure d’aspecte agradable i, dents amb majors possibilitats de durada.

Invisalign

Sistema d’ortodòncia “invisible” provinent dels Estats Units, que consisteix en la utilització d’una sèrie de fundes transparents que corregeixen la posició de les dents. Consisteix en realitzar un seguit de fèrules transparents amb un sistema innovador virtual3D CAD/CAM i s’han d’ anar canviant cada 15 dies.

Damon

És un sistema que consisteix en la combinació de brackets d’auto-lligat passiu que permeten més llibertat de moviment respecte a la ortodòncia d’adults. És la forma més biològica de millorar la posició de les dents i l’estètica facial

Tractaments

Estètica

Blanquejaments

El blanquejament dentalconsisteix en una oxigenació de les dents, aclarint-les de 4 a 12 tons i millorant la seva lluminositat. És una tècnica ràpida, indolora i no danya l’esmalt.

Pròtesis estètica o cosmètica dental

És a base de carilles/facetes estètiques de nano-ceromero, tècnica poc invasiva i amb molt bons resultats.

Estètica perioral 

tractament de l’estètica dels llavis i la zona perioral. Aquests tractaments estan realitzats amb àcid hialurònic. La seva funció principal és produir hidratació, elasticitat i volum. S’utilitza aquest material per tornar el volum labial perdut a conseqüència del pas dels anys o corregir arrugues. És un material bio-compatible que i es reabsorbeix als 8-12 mesos. Passat aquest temps no torna al seu estat inicial ja que a més de produir volum estimula la producció de col·lagen.

Tractaments

Salut Bucodental

Higiene

És la part on netegem la dent, però no nomes la part visible, si no també la part que hi ha sota la geniva. És on podem trobar la major part de bacteris de la boca, ensenyem la tècnica de raspallat adequada a cada cas i pacient. Si és necessari es realitzen ferulitzacions per la sensibilitat dental.

ATM

Els trastorns de l’articulació tempo-mandibular (ATM) són desordres dels muscles, les articulacions i nervis de la mandíbula associats a un dolor facial crònic

Tractaments

Pròtesis Dentals

Aquesta és la part on reposem les dents que falten amb diferents tècniques, pròtesis amovibles i pròtesis fixes.
Les pròtesis amovibles poden ser esquelètics, completes i flexibles. Aquestes últimes són antial·lèrgiques,

Les pròtesis fixes són els ponts i les fundes. Son fetes de metall-ceràmica o zirconi.

Tractaments

Periodòncia

La periodontitis és una infecció bacteriana causada/provocada per la inflamació de la geniva i dels teixits que suporten la dent i es caracteritzar per la pèrdua del lligament periodontal (geniva) i de l’os. Això pot provocar mobilitat i, en casos extrems, la pèrdua de les dents.

Tractaments

Prevenció

Conservadora

és la part on fem revisions de l’adult, i si trobem qualsevol problema actuem d’immediat. Per tractar-la realitzem obturacions, reconstruccions, i decidim amb quina freqüència el pacient ha de fer les seves revisions

Endodòncia

És el tractament dels nervis de les dents/queixals, i el més habitual és matar el nervi. És una part molt important de la odontologia, fer que una peça tingui una vida més llarga, ja que no hi ha res millor que mantenir les nostres dents, i això quasi sempre s’aconsegueix fent un bon tractament del nervi.

Tractaments

Odontopediatria

És la branca de l’odontologia encarregada de tractar els nens. Els tractaments més habituals que realitzem, són els relacionats amb la prevenció i la conservació de les dents de llet o extraccions. Es té en compte l’edat, la dentició, els hàbits alimentaris, i la presència de caries. Amb aquesta informació, es decideix cada quan temps el nen ha de fer revisions i fluoritzacions, i ensenyant la tècnica de raspallat en cada cas.