EL CENTRE DENTAL TORELLÓ

La nostra història. 10 anys.

El Centre Dental Torelló va néixer el mes de novembre de l’any 2006.

Vàrem néixer com una clínica de barri, al barri de Montserrat, per estar a prop dels nostres pacients. I així ens hem mantingut durant aquests deu anys, amb la proximitat, la confiança i el compromís com a eixos principals del nostre projecte. Durant aquests anys hem invertit en la millor formació per al nostre equip, i en l’última tecnologia i equipament per garantir un servei de qualitat màxima als nostres pacients.

Avui en dia, comptem amb un equip d’onze professionals especialistes en diverses disciplines en els diferents àmbits de l’odontologia. Això ens permet oferir un servei complet al pacient evitant que s’hagi de desplaçar a altres centres per ser atès.

Durant aquests deu anys els nostres pacients ens han demostrat que confien en nosaltres i això és el que ens ha permès créixer fins arribar a més de quatre mil persones que han confiat en nosaltres  i estem contents de que aquesta xifra creixi dia a dia. Els pacients satisfets i fidels són la nostra raó de ser. Per això volem fer un agraïment a tots aquells que hi heu sigut des de l’inici i continueu confiant en nosaltres.

Volem fer un agraïment especial a la Sra. Rosa que va ser la nostra primera clienta i mai ha deixat de ser-ho. Ella representa la nostra història, la història d’una persona que va confiar en l’Albert, la Jessica,  l’Anna i l’Eduard el dia que van obrir la clínica i continua confiant després de deu anys. També podríem parlar de la Maria, d’en Josep, en Joan, la Ramona, l’Araceli i totes aquelles històries que pel fet de ser petites han esdevingut molt grans.

L’EQUIP

Equip - Centre Dental Torelló

SOM ESPECIALISTES EN LA CURA I LA HIGIENE BUCAL

EDUARD SERRANO - Cirurgià maxillofacial - Implantòleg

EDUARD SERRANO

Metge – Cirurgià maxil·lofacial – Implants
Col·legiat 31189-COMP

MONTSE ROBIRÓ - Odontologia general - Odontopediatra

MONTSE ROBIRÓ

Odontòleg general – Odontopediatra
Col·legiat 5910-COEC

NURIA ESPINA - Periodoncia - Higiene dental

NÚRIA ESPINA

Higienista

IVET RODRIGUEZ - Higienista dental - Auxiliar dental

NÚRIA ESPINA

Higienista

JESSICA ACOSTA - Atenció pacient - Auxiliar dental

JÈSSICA ACOSTA

Atenció pacient – Auxiliar dental

ANNA VINYOLES - Atenció pacient - Recepció

ANNA VINYOLES

Atenció pacient – Recepció

ALBERT-MASFERRER--Odontoprotetic-Estetica-Dental-Gestio-

ALBERT MASFERRER

Odontoprotètic – Estètica Dental – Gestió

Col·legiat: 1161-COEC