Els nostres principis

Els nostres principis

El Centre Dental Torelló té com a principis fonamentals la satisfacció dels pacients. Per això oferim un espai on el pacient se senti còmode i alhora ben atès per un gran equip de professionals. Som un centre modern, integral i especialitzat on el pacient pot gaudir de la màxima confiança des del moment que entra i durant la visita mèdica.

Estem convençuts de que un ambient de treball harmoniós i acollidor afavoreix un clima agradable i un tracte proper per part dels membres del nostre equip cap als pacients.

També garantim una qualitat alta en tots els tractaments. Volem que els nostres pacients es trobin en les millors mans i estem a l’avantguarda dels últims avenços tecnològics i terapèutics per oferir sempre les millors solucions de salut i estètica bucodental.

Oferim transparència en tota la informació que proporcionem per aconseguir una bona comunicació entre l’odontòleg i el pacient. Per nosaltres és fonamental que el pacient entengui i raoni quin és el seu problema dental per poder fer prevenció i estalviar-se futures intervencions.

També som transparents i clars els mètodes de pagament i finançament, oferint totes les possibilitats perquè els pacients puguin escollir la forma que millor s’adeqüi a les seves necessitats.

La nostra raó de ser és que tots els nostres pacients gaudeixin d’una boca sana i perfecta.

Els nostres principis

COL·LABORACIONS AMB ENTITATS

Des dels seus inicis, el Centre Dental Torelló i l’equip de professionals que el conformen, hem mostrat interès pel nostre entorn, amb una actitud oberta a col·laborar amb entitats properes, implicant-nos així en donar suport a actes socials del poble entre d’altres. Algunes de les entitats amb les que col·laborem són:

Entitats que promouen la salut i la vida sana perquè creiem en la salut i volem garantir-la més enllà de la nostra clínica.

Entitats locals perquè ens sentim implicats amb el nostre territori més enllà del nostre poble

Entitats que organitzen festes als barris i de les associacions que promouen la nostra cultura perquè som una clínica de barri i volem estar a prop dels nostres pacients més enllà de la nostra clínica

  • Associació Music Cultural
  • Societat ocellaire de Torelló
  • Comissió de festes de la Plaça Joanot Martorell
  • Escola Sagrats Cors de Torelló
    – revista L’estornel